***** Repülőtéri transzferek Budapest Ferihegy-, Bécs Schwechat-, Sármellék Fly Balaton repülőterek és Siófok között taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Sármellék - Siófok taxi transzfer: 20.000,- Ft **** Budapest - Siófok taxi transzfer: 30.000 Ft. **** Siófok Önt is várja! Kiadó ház, kiadó nyaraló, kiadó apartman - olcsó siófoki, vízközeli, belvárosi magánszállások közvetlenül a tulajdonostól kiadók. *****

Siófok kiadó szállás - Anna Ház Nyaraló

Igényes magánszállás 6 (+2) fő részére Siófok frekventált belvárosi részén kiadó. Siófok Anna Nyaraló közvetlenül a tulajdonostól kiadó.

  Nyaralás Siófokon Siófoki szállás Siófok kiadó nyaraló Kiadó nyaraló Siófok

 • Siófoki kiadó ház, kiadó nyaraló - Balaton közeli, belvárosi magánszállás Siófokon, közvetlenül a tulajdonostól kiadó. A képek nagyobb méretben a képgalériában tekinthetőek meg.

  Kiadó siófoki szállás Magánszállás Siófok Siófoki szállás szállások Siófokon Olcsó, minőségi szállás Siófok Olcsó siófoki szállás Siófoki kiadó ház Siófoki kiadó nyaralóKonyha Siófok magánszállás - konyha Siófok Szállásszálláshely Siófok Siófok nyaraló kiadó - szaba Szállás Siófok Kiadó siófoki nyaraló - hálószoba Kiadó siófoki szállás - étkező Olcsó siófoki szállás - kiadó ház

  Siófok kiadó ház, nyaraló

  Kiadómagánszállás Siófok

  Siófoki kiadó ház, nyaraló

  Ferienhaus mieten

  Siófoki Anna Nyaraló kiadó magánszállás 6 (+2) fő részére Siófok frekventált belvárosi, vízközeli részén egész évben kiadó. (minimális foglalás főszezonban egy hét, csak hétvégére nem kiadó) A siófoki kiadó nyaraló: kb. 80 m2 alapterületü + tetőtér. A földszinten található: 1 nappali, 1 hálószoba, 1 konyha - étkező, 1WC, 1 fürdő, 1 terasz. Az emelet: 2 hálószoba, WC, balkon. A berendezés egyszerű, modern , praktikus.

  - Felszereltség:
  TV, kábeltévé, 150 l-es hűtőszekrény, étkészlet, evőeszköz, gáztűzhely, főzőedények, kávéfőző, teraszbútor, kerti bútor, kerti grill. Parkoló: 3 db személygépkocsi részére, mozgásérzékelős világítással.

  - Elhelyezkedés:
  A kiadó ház Siófokon a belvárosban, strand közelében, egy csendes utcában helyezkedik el. Elsősorban nyugalmat kedvelő vendégeknek ajánljuk, bár kedvező fekvése révén a legjobb szórakozóhelyek - Palace Disco, Flört, Coke Club, Petőfi Sétány - is könnyen megközelíthetőek akár tíz perces sétával. Wellness szolgáltatás a pár lépésre található Residence Hotelben, vagy a közeli Hotel Azúrban vehető igénybe.

  - Szálláshely bérbeadási feltételek:
  A szálláshelyet az érkezés napján 15 - 24 óra között lehet elfoglalni, távozás napján legkésőbb délelőtt 10 óráig el kell hagyni. - A bérleti díjat előre fizeti a bérlő a teljes tervezett időtartamra. - Ha a tartózkodás a tervezett időtartam előtt a bérlő elhatározásából megszakad, a bérleti díj különbözetének visszafizetésére a bérlő nem jogosult. A kulcsátadás a helyszínen történik - A bérleményben a bejelentőlapon szereplő létszámnál többen nem tartózkodhatnak. - A bérleti díj tartalmazza a szállásdíjat, áram, víz, villany költségét, az ágynemű használatot és a végtakarítást. Az üdülőhelyi díj (kurtaxa) érkezéskor külön fizetendő, a jelenleg érvényes rendelet szerint 370,-Ft/fő/nap. - A bérlő a szálláshelyet tisztán, kitakarítva veszi át. - Távozáskor a konyhában található edényeket elmosogatva hagyja. - A kerti grillsütőt esetleges használat után bérlő takarítja el. - A szálláshelyen a vendégek tartózkodása idején a bérbeadó közbenső takarítást nem végez. - A bérlő az esetlegesen általa okozott károkért anyagi felelősséggel tartozik. - A bérlő a tartózkodás idején betartja az emberi együttélés általános szabályait. (hangoskodás, másokat zavaró éjszakai zenehallgatás) - Amennyiben a bérlő nem tartja be a fent említett szabályokat, a bérbeadó jogosult a bérleti viszony azonnali felmondására. Kérje árajánlatunkat! -->

   

   

  E-mail E-mail

Siófok szállás árak

Szálláshely elő / utó szezon főszezon pótágy kurtaxa
Anna Ház Nyaraló 6 (+2) fő részére 15.000,- Ft/nap 25.000,- Ft/nap 2000,- Ft/fő/nap 370,-Ft

Aktív időtöltés - program lehetőségek

Aktív időtöltés- Siófok Aktív időtöltés- Siófok
Lovaglás Bella Puszta Lovas Udvar
Paintball Paintball Centrum
Horgászat Balatoni Halászat
Vitorlázás Unigue Boat
Surf Surf Beach
Vizisí, Wakeboard Siófok vízisí kábelpálya
Operett, színház, koncertek Dél- Balatoni Kulturális Központ
Siófoki strandok Balatonpart
Coke Club Coke Club
Borkóstoló, Íjászat, Lovaskocsi túrák Szt. Kristóf Pincészet

Siófok térkép

Map, Karte, Térkép - Siófok Kiadó nyaraló

Siófoki kiadó szállások telefon:
Mobil: (deutsch, english)
E-mail:
Web:
+ 36 84 317-713
+ 36 30 9366 966
siotaxi@siotaxi.hu
www.balaton- siofok.hu