***** Repülőtéri transzferek Budapest Ferihegy-, Bécs Schwechat-, Sármellék Fly Balaton repülőterek és Siófok között taxi, minibusz, autóbusz kategóriákban. Sármellék - Siófok taxi transzfer: 20.000,- Ft **** Budapest - Siófok taxi transzfer: 30.000 Ft. **** Siófok Önt is várja! Kiadó ház, kiadó nyaraló, kiadó apartman - olcsó siófoki, vízközeli, belvárosi magánszállások közvetlenül a tulajdonostól kiadók. *****

Siófok kiadó szállás - Valéria Apartman

Igényes kiadó szállás 6 (+2) fő részére Siófok frekventált kertvárosi részén kiadó. Siófok Valéria Apartman közvetlenül a tulajdonostól kiadó.

  Nyaralás Siófokon Siófoki szállás Kiadó apartman Siófok Siófoki apartman kerttel

 • Siófoki kiadó szállások: kiadó ház, kiadó nyaraló, kiadó apartman - Balaton közeli, belvárosi magánszállások Siófokon, közvetlenül a tulajdonostól kiadók.

  AApartman Siófokon kiadó Siófok Apartman terasszal Siófokon szállás szép kerttel kiadó Siófokon szállás szép kerttel kiadó Nyaraló kiadó kerttel Külön bejáratú szállás Étkező
  Konyha Fürdőszoba Nappali - étkező Kétágyas szoba + 2 pótággyal Kétágyas szoba

  Kiadó szállás Siófokon

  Kiadó Apartman Siófok

  Siófok Apartman saját terasszal

  Siófok kiadó szállás - szoba

  - Igényes kiadó szállás 6 (+2) fő részére Siófok frekventált kertvárosi részén kiadó. Siófok Valéria Apartman.
  A kiadó apartman három hálószobából, egy lakótérből, teakonyhából, fürdőböl + WC -ből áll. Egy terasz és egy balkon tartozik hozzá. A háziakkal közös használatú helység nincs. Az apartman különbejáratú. A hálószobák kétágyasak, szükség esetén az egyik plussz két ággyal pótágyazható.

  - Felszereltség:
  - TV, kábeltévé, 150 literes hűtőszekrény, étkészlet, evőeszkőzők, elektromos főzőlap, mosogató. A vendégeknek rendelkezésükre áll a kert is, ahol, kertibútor, kerti teaházikó, kertigrill szolgálja a kényelmüket. Autóparkoló 3 autó részére diszburkolattal , mozgásérzékelős világítással biztosított.

  - Elhelyezkedés:
  A ház, melyben a kiadó apartman található Siófokon, Balatonszéplak-felsőn áll egy csendes zsákutcában. Elsősorban nyugalmat kedvelő vendégeknek ajánljuk, bár kedvező fekvése révén a szórakozóhelyek is könnyen megközelíthetőek akár néhány perces sétával.

  - Szálláshely bérbeadási feltételek:
  A szálláshelyet az érkezés napján 15 - 24 óra között lehet elfoglalni, távozás napján legkésőbb délelőtt 10 óráig el kell hagyni. - A bérleti díjat előre fizeti a bérlő a teljes tervezett időtartamra. - Ha a tartózkodás a tervezett időtartam előtt a bérlő elhatározásából megszakad, a bérleti díj különbözetének visszafizetésére a bérlő nem jogosult. A kulcsátadás a helyszínen történik - A bérleményben a bejelentőlapon szereplő létszámnál többen nem tartózkodhatnak. - A bérleti díj tartalmazza a szállásdíjat, áram, víz, villany költségét, az ágynemű használatot és a végtakarítást. Az üdülőhelyi díj (kurtaxa) érkezéskor külön fizetendő, a jelenleg érvényes rendelet szerint 370,-Ft/fő/nap. - A bérlő a szálláshelyet tisztán, kitakarítva veszi át. - Távozáskor a konyhában található edényeket elmosogatva hagyja. - A kerti grillsütőt esetleges használat után bérlő takarítja el. - A szálláshelyen a vendégek tartózkodása idején a bérbeadó közbenső takarítást nem végez. - A bérlő az esetlegesen általa okozott károkért anyagi felelősséggel tartozik. - A bérlő a tartózkodás idején betartja az emberi együttélés általános szabályait. (hangoskodás, másokat zavaró éjszakai zenehallgatás) - Amennyiben a bérlő nem tartja be a fent említett szabályokat, a bérbeadó jogosult a bérleti viszony azonnali felmondására. Kérje árajánlatunkat! -->

  E-mail E-mail

Siófok szállás árak

Szálláshely elő / utó szezon főszezon pótágy kurtaxa
Valéria Apartman 6 fő 15.000,- Ft/nap 25.000,- Ft/nap 2000,- Ft/fő/nap 370,-Ft

Aktív időtöltés - program lehetőségek

Aktív időtöltés- Siófok Aktív időtöltés- Siófok
Lovaglás Bella Puszta Lovas Udvar
Paintball Paintball Centrum
Horgászat Balatoni Halászat
Vitorlázás Unigue Boat
Surf Surf Beach
Vizisí, Wakeboard Siófok vízisí kábelpálya
Operett, színház, koncertek Dél- Balatoni Kulturális Központ
Siófoki strandok Balatonpart
Coke Club Coke Club
Borkóstoló, Íjászat, Lovaskocsi túrák Szt. Kristóf Pincészet

Siófok térkép

Siófok térkép

Siófoki kiadó szállások telefon:
Mobil: (deutsch, english)
E-mail:
Web:
+ 36 84 317-713
+ 36 30 9366 966
siotaxi@siotaxi.hu
www.balaton- siofok.hu